This plugin hasn’t been tested with the latest 3 major releases of WordPress. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Description

Esta extensió permet els desenvolupadors integrar Latch el seu servici de WordPress. Latch és un servici que permet els usuaris finals afegir un nivell extra de seguretat als seus comptes i servicis en línia.

Amb esta versió de l’extensió, els desenvolupadors poden emparellar i desemparellar usuaris i comprovar l’estat dels seus pestells. Per a més informació, per favor, visita https://latch.telefonica.com o la pàgina de l’extensió en GitHub https://github.com/Telefonica/latch-plugin-wordpress

Installation

  • Quan el compte estiga activat, l’usuari podrà crear aplicacions amb Latch i accedir a la documentació de desenvolupador, inclosos els SDKs i les extensions existents. L’usuari ha d’accedir de nou a Àrea de desenvolupador, i explorar les seues aplicacions des de la secció de “Les meues aplicacions” del menú lateral.

  • Quan s’esta creant una aplicació, es mostren dos camps fonamentals: “ID de l’aplicació” i “Secret”, cal tenir-los a mà per usar-los després. Hi ha alguns paràmetres adicionals a triar, com la icona de l’aplicació (esta es mostrarà en Latch) i si l’aplicació suporta OTP (contrasenya d’un sol ús) o no.

  • Des del menú lateral de l’àrea de desenvolupadors, l’usuari pot accedir a la secció de “Documentació & SDKs”. Dins, hi ha un menú “SDKs i Extensions”. S’hi mostren enllaços a diferents SDKs en diferents llenguatges de programació i extensions desenvolupades fins al moment.

  • Una vegada l’administrador ha descarregat l’extensió, ha d’afegir-la com a extensió des del seu tauler d’administració de WordPress. Fer clic en “Extensions” i “Afegeix”. S’hi mostrarà un formulari des d’on es pot navegar i seleccionar l’arxiu ZIP descarregat anteriorment.

  • Anar a “Ajustos de Latch”, dins de “Configuració” i introduir l’“ID d’aplicació” i el “Secret” prèviament generat. L’administrador pot ara guardar els canvis fent clic a “Guardar”. Si tot està correcte, es rebrà un missatge de confirmació.

  • D’ara en avant, en el perfil d’usuari, apareixerà una caixa de text nova, dins del menú “Perfil”, on cal introduir el token generat des de l’app.

Reviews

octubre 14, 2017
It work perfect, I would like that the Latch team, upload a new updated version of the plugin
Llegir totes les 4 ressenyes

Col·laboradors i desenvolupadors

«Latch» és programari de codi obert. La següent gent ha col·laborat en este complement.

Col·laboradors

“Latch” s’ha traduït a 2 configuracions regionals. Gràcies als traductors per les seues aportacions.

Traduïx «Latch» a la teua llengua.

T’interessa el desenvolupament?

Revisa el codi , dona una ullada al repositori SVN o subscriu-te al registre de desenvolupament per RSS.

Changelog

2.5

*Compatibilitat amb WordPress 6.2

2.4

*Compatibilitat amb WordPress 5.2

2.3

*Compatibilitat amb WordPress 4.9.3

2.2

*Compatibilitat amb WordPress 4.4

2.1

*Inclou traduccions a l’espanyol

2.0

*Canviar la llicència a GPL v.2.0

1.1

*Versió inicial